
Պատրաստում ենք բրաունի. լավագույն բաղադրատոմսը
Ժամանակն է մի փոքր քաղրացնելու ձեր կյանքը: Ձեզ ենք ներկայացնում ամենահամեղ բրաունիի բաղադրատոմսը:
Անհրաժեշտ բաղադրիչներ
1/2 բաժակ կարագ
1 բաժակ շաքարավազ
2 ձու
1 թեյի գդալ վանիլին
1/3 բաժակ կակաոյի փոշի
1/2 բաժակ ալյուր
1/4 թեյի գդալ աղ
1/4 թեյի գդալ փխրեցուցիչ
Ջնարակի համար
3 ճաշի գդալ կարագ
3 ճաշի գդալ կակաոյի փոշի
1 ճաշի գդալ մեղր
1 թեյի գդալ վանիլին
1 բաժակ շաքարավազ
Պատրաստման եղանակը
- Ջեռոցը տաքացրեք 175C աստիճան: Թավային կարագ քսեք, ապա ալյուր ավելացրեք:
- Առանձին ամանի մեջ հալեցրեք 1/2 բաժակ կարագը: Հեռացրեք ջեռոցից և ավելացրեք շաքարավազը, ձուն և 1 թեյի գդալ վանիլինը: Խառնելուց հետո ավելացրեք 1/3 բաժակ կակաոն, 1/2 բաժակ ալյուրը, աղը և փխրեցուցիչը:
- Ստացված զանգվածը թխեք նախապես տաքացված ջեռոցում՝ 25-ից 30 րոպե և ոչ ավել։
- Ջնարակը պատրաստելու համար խառնեք 3 ճաշի գդալ կարագը, 3 ճաշի գդալ կակաոն, մեղրը, 1 թեյի գդալ վանիլինը ու 1 բաժակ շաքարավազը: Ջնարակն ավելացրեք, քանի դեռ բրաունին տաք է:
Աղբյուր՝ allrecipes.com