
Լավագույն Բաղադրատոմսը Շոկոլադասերների Համար
Այս տորթի բաղադրությունը ամենալավ նորությունն է բոլոր շոկոլադասերների համար: Այն համեղ է և հարուստ է շոկոլադով:
Բաղադրիչներ
175 գ մարգարին կամ փափկեցված կարագ
175 գ շաքարավազ
3 խոշոր ձու
150 գ մաղած ալյուր
50 գ մաղած կակաոյի փոշի
1 թ.գ. սոդա
1 թ.գ. վանիլային լուծույթ
Մի պտղունց աղ
Շոկոլադային ծածկույթի համար`
100 գ մուգ շոկոլադ
100 գ կարագ
Պատրաստման եղանակը
Տաքացրեք ջեռոցը մինչև 180 ° C:
Խառնեք բոլոր բաղադրիչները մեծ տարրայի մեջ, այնքան` մինչև կդառնա հարթ և միատոն զանգված: Պետք է խառնել փայտե գդալով կամ էլ հասարակ խառնիչով:
Այնուհետև, ստացված խմորը լցրեք կլոր տարրայի մեջ , վերևի մասը լավ հարթեցրեք և դրեք ջեռոցի մեջտեղի հատվածում: Նախապես տարրայի մեջ բարակ շերտով տարածեք մարգարինը կամ փափկացրած կարագը: Թողեք այն ջեռոցի մեջ 45-50 րոպե:
Խմորը պատրաստ է, այն ժամանակ, երբ այն լավ բարձրանում է և ոսկեգույն տեսք ունի:
Ջեռոցից հանելուց հետո՝ թողեք 5 րոպե հանգստանա, այնուհետև դանակի օգնությամբ նրբորեն հանեք այն տարրայի միջից:
Շոկոլադային ծածկույթը ստանալու համար պետք է կարագն ու շոկոլադը դնել միկրոալիքային վառարանում և թողնել այնքան մինչ հալվեն և միասեռ զանգված դառնան: Թողեք այն 15 րոպե, ապա տարածեք սառեցված խմորի վրա: