
Հատուկ չիզքեյքի բաղադրատոմս ստեղծագործ և նախաձեռնող կանանց համար
Բաղադրամասեր
Բրաունիի խառնուրդի պատրաստման համար
- փափկեցրած սերուցքային պանիր
- ¾ բաժակ շաքարավազ
- 3 հարած ձու
- 2 թեյի գդալ վանիլին
Շոկոլադե կրեմի պատրաստման համար
- 2 բաժակ շոկոլադե մանր հատիկներ
- 1 բաժակ սերուցք
Պատրաստման եղանակ`
1.Նախապես տաքացնում ենք ջեռոցը 176˚C/180˚C
2. Ձիթապտղի յուղը տարածում ենք թավայի մեջ և այնտեղ լցնում ենք բրաունիի խառնուրդը, տեղադրում ենք ջեռոցը և եփում 20-25 րոպե
3.Միևնույն ժամանակ հարում ենք սերուցքը մինչև դառնա միաձուլված խառնուրդ
4.Ավելացնում ենք վրան հարված ձուն և վանիլինն ու հարում ամբողջը միասին
5.Ջեռոցից հանում ենք Բրաունին և ջեռոցի ջերմաստիճանը անմիջապես իջեցնում ենք մինչև 170˚C
6.Լցնում ենք Չիզքեյքի խառնուրդը Բրաունիի շերտի վրա և 50 րոպե սպասում ենք, որ կարծրանա և մի փոքր էլ փափկի
7.Մինչև եռալը և շոկոլադե մանր հատիկները ավելացնելը, ջեռոցի կամ միկրոալիքային վառարանի մեջ տաքացնում ենք սերուցքը
8.Շարունակենք խառնել մինչեւ շոկոլադը հալվի եւ ունենա հարթ մակերևույթ
9.Թողնենք շոկոլադե կրեմը 10-15 րոպե, որպեսզի այն սառի
10.Զգույշ տեղափոխում ենք չիզքեյքը թավայի մեջ
11.Տարածում ենք շոկոլադե կրեմը
12.30 րոպե սպասում ենք
13.Պատրաստ է, կարող ենք համտեսել