Հատուկ չիզքեյքի բաղադրատոմս ստեղծագործ և նախաձեռնող կանանց համար

Բաղադրամասեր

Բրաունիի խառնուրդի պատրաստման համար

 

  • փափկեցրած սերուցքային պանիր
  • ¾ բաժակ շաքարավազ
  • 3 հարած ձու
  • 2 թեյի գդալ վանիլին

 

Շոկոլադե կրեմի պատրաստման համար

 

  • 2 բաժակ շոկոլադե մանր հատիկներ
  • 1 բաժակ սերուցք

 

Պատրաստման եղանակ`

1.Նախապես տաքացնում ենք ջեռոցը 176˚C/180˚C

2. Ձիթապտղի յուղը տարածում ենք թավայի մեջ և այնտեղ լցնում ենք բրաունիի խառնուրդը, տեղադրում ենք ջեռոցը և եփում 20-25 րոպե

3.Միևնույն ժամանակ հարում ենք սերուցքը մինչև դառնա միաձուլված խառնուրդ

4.Ավելացնում ենք վրան հարված ձուն և վանիլինն ու հարում ամբողջը միասին

5.Ջեռոցից հանում ենք Բրաունին և ջեռոցի ջերմաստիճանը անմիջապես իջեցնում ենք մինչև 170˚C

6.Լցնում ենք Չիզքեյքի խառնուրդը Բրաունիի շերտի վրա և 50 րոպե սպասում ենք, որ կարծրանա և մի փոքր էլ փափկի

7.Մինչև եռալը և շոկոլադե մանր հատիկները ավելացնելը, ջեռոցի կամ միկրոալիքային վառարանի մեջ տաքացնում ենք սերուցքը

8.Շարունակենք խառնել մինչեւ շոկոլադը հալվի եւ ունենա հարթ մակերևույթ

9.Թողնենք շոկոլադե կրեմը 10-15 րոպե, որպեսզի այն սառի

10.Զգույշ տեղափոխում ենք  չիզքեյքը թավայի մեջ

11.Տարածում ենք  շոկոլադե կրեմը

12.30 րոպե սպասում ենք

13.Պատրաստ է, կարող ենք համտեսել