
Կեսար աղցան՝ ավոկադոյով
Ամենահայտնի և սիրելի աղցաններից մեկը Կեսար տեսակի աղցանն է: Ստորև Ձեզ ենք ներկայացնում Կեսար աղցանի յուրօրինակ բաղադրատոմս՝ ավոկադոյով:
Բաղադրությունը
2 հոգու համար
1 գլուխ ռոմինե գազար
4 շերտ բեկոն, եփած և փշրված վիճակով
1 ավոկադո
½ բաժակ չորացված հացի կտորներ (15 գ)
½ բաժակ պարմեզան պանիր, կարող եք ավելացնել ավելի մատուցելու համար (55 գ)
¼ բաժակ caesar սոուս (60 գ)
Պատրաստման գործընթացը.
Կտրատեք պանիրը մոտ 2 ½ սմ կտորների, որից հետո լցրեք այն մեծ ափսեի մեջ:
Ավելացրեք բեկոնը, ավոկադոն, չորացված հացի կտորները, պանիրը և սուոսը: Խառնեք ամբողջը իրար հետ:
Մատուցելու համար ավելացրեք լրացուցիչ պարմեզան պանիրը:
Վայելեք…
Աղբյուր՝ tasty.co