Կեսար աղցան՝ ավոկադոյով

Ամենահայտնի և սիրելի աղցաններից մեկը Կեսար տեսակի աղցանն է: Ստորև Ձեզ ենք ներկայացնում Կեսար աղցանի յուրօրինակ բաղադրատոմս՝ ավոկադոյով:

Բաղադրությունը

2 հոգու համար

1 գլուխ ռոմինե գազար

4 շերտ բեկոն, եփած և փշրված վիճակով

1 ավոկադո

½ բաժակ չորացված հացի կտորներ (15 գ)

½ բաժակ պարմեզան պանիր, կարող եք ավելացնել ավելի մատուցելու համար (55 գ)

¼ բաժակ caesar սոուս (60 գ)

 

Պատրաստման գործընթացը.

Կտրատեք պանիրը մոտ  2 ½ սմ կտորների, որից հետո լցրեք այն մեծ ափսեի մեջ:

Ավելացրեք բեկոնը, ավոկադոն, չորացված հացի կտորները, պանիրը և սուոսը: Խառնեք ամբողջը իրար հետ:

Մատուցելու համար ավելացրեք լրացուցիչ պարմեզան պանիրը:

Վայելեք…

 Աղբյուր՝ tasty.co