
Կաթի հետաքրքիր բաղադրատոմս. անպայման փորձել
Այս ըմպելիքը հարմար է ոչ միայն վեգանների, այլ նաև մարդկանց, ովքեր պայքարում են լակտոզայի դեմ։ Ձեզ ենք ներկայացնում ալյուրով կաթի կարճ և արագ բաղադրատոմս։
Բաղադրությունը՝
100 գ վարսակի հատիկներ
900 մլ ջուր
Պատրաստման եղանակը՝
Քայլ 1.
Լվանալ վարսակի ալյուրը: Լցնել ցանկացած տարայի մեջ և ավելացնել ջուր:
Քայլ 2.
Խառնել և թողնել առնվազն 4 ժամ, նախընտրելի է ամբողջ գիշեր: Եթե սենյակը տաք է, ապա դրե՛ք սառնարանում:
Քայլ 3.
Խառնել և լցնել ամբողջ զանգվածը հարիչի մեջ: Հարե՛ք մինչև միանման զանգված ստանալը:
Քայլ 4.
Ֆիլտրել կաթը հատուկ քամող կտորով:
Պատրաստի վարսակով կաթին կարող եք ավելացնել մեղր, վանիլին կամ դարչին։ Այս խառնուրդի հիման վրա կարող եք պատրաստել տարբեր կոկտեյլներ և սմուզիներ։