Կաթի հետաքրքիր բաղադրատոմս. անպայման փորձել

Այս ըմպելիքը հարմար է ոչ միայն վեգանների, այլ նաև մարդկանց, ովքեր պայքարում են լակտոզայի դեմ։ Ձեզ ենք ներկայացնում ալյուրով կաթի կարճ և արագ բաղադրատոմս։

Բաղադրությունը՝

100 գ վարսակի հատիկներ

900 մլ ջուր

Պատրաստման եղանակը՝

Քայլ 1.

Լվանալ վարսակի ալյուրը: Լցնել ցանկացած տարայի մեջ և ավելացնել ջուր:

Քայլ 2.

Խառնել և թողնել առնվազն 4 ժամ, նախընտրելի է ամբողջ գիշեր: Եթե սենյակը տաք է, ապա դրե՛ք սառնարանում:

Քայլ 3.

Խառնել և լցնել ամբողջ զանգվածը հարիչի մեջ: Հարե՛ք մինչև միանման զանգված ստանալը:

Քայլ 4.

Ֆիլտրել կաթը հատուկ քամող կտորով:

Պատրաստի վարսակով կաթին կարող եք ավելացնել մեղր, վանիլին կամ դարչին։ Այս խառնուրդի հիման վրա կարող եք պատրաստել տարբեր կոկտեյլներ և սմուզիներ։

Աղբյուր՝ Ivona