Ինչպե՞ս պատրաստել պաղպաղակ տան պայմաններում

Ի՞նչ ամառ առանց պաղպաղակի։
Ահա այս անգամ ձեզ հետ կիսվում ենք, թե ինչպե՞ս տան պայմաններում կարող եք պատրաստել համեղ պաղպաղակ՝ ամառային շոգ օրերին դիմակայելու համար։

Բաղադրիչներ՝

  • 1/2 գ. մանրացված ելակ
  • 1/2 գ. մոշ
  • 1/2 գ. ազնվամորի
  • 1 շիշ սպիտակ գինի
  • Լիմոնադների տեսակներ

Պատրաստման գործընթացը՝

  1. Պտուղը լցրեք հավասարաչափ բաժակների մեջ, ապա ավելացրեք սպիտակ գինին բաժակիերեք քառորդի չափով։
  2. Ավելացրեք յուրաքանչյուր բաժակի մեջ լիմոնադները՝ որպեսզի համերը չխառնվեն։
  3. Յուրաքանչյուր բաժակի կենտրոնում տեղադրեք փայտիկ։
  4. Բաժակները թողեք մոտ 6 ժամ սառցախցիկում, որպեսզի լավ սառչեն։
  5. Մատուցելուց առաջ տարրաները կարող եք թողնել մի փոքր տաք ջրի տակ ՝ փայտիկների սառույցը հալեցնելու համար:

Աղբյուր՝ delish.com.