
Ինչպե՞ս արագ պատրաստել ֆրանսիական տոստեր նախաճաշի համար
Բոլորս գիտենք, որ նախաճաշը օրվա ամենակարևոր կերակուրն է, բայց պատրաստել մի բան, որը կհավանեն ընտանիքի բոլոր անդամները վստահ ենք, որ այդքան էլ հեշտ չէ։ Ահա ձեզ ենք ներկայացնում ֆրանսիական հայտնի տոստերի պատրաստման բաղադրատոմսը, որը վստահաբար կարող եք պատրատել ձեր ողջ ընտանիքի համար։ Նշենք, որ այս ֆրանսիական տոստի զրոյից պատրաստման բաղադրատոմսը տևում է ընդամենը մի քանի րոպե, ուստի դուք կարող եք պատրաստել այն նույնիսկ ձեր ամենազբաղված առավոտներին։
Բաղադրիչները
- 6 մեծ ձու
- 1 1/2 բաժակ անարատ կաթ
- 1 1/2 ճաշի գդալ աղացած դարչին
- 1 1/2 ճաշի գդալ մաքուր վանիլի քաղվածք
- 8 1 դյույմ հաստությամբ հացի շերտ
- 4 ճաշի գդալ չմշակված կարագ
- Յոգուրտ, հատապտուղներ և մաքուր թխկու օշարակ կամ մեղր ՝ մատուցելու համար
Պատրաստման գործընթացը
- Լայն, մակերեսային ափսեյի մեջ միասին հարեք հավկիթները, կաթը, դարչինը և վանիլինը:
- Ստացված ձվի խառնուրդի մեջ դնել 2 կտոր հաց և թողնել մոտ 2 րոպե, որպեսզի ներծծվի (հացի երկու կողմերը պետք է ամբողջությամբ պատվեն խառնուրդով):
- Միևնույն ժամանակ, միջինից ցածր ջերմաստիճանի վրա տաքացրեք 1 ճաշի գդալ չմշակված կարագը: Հալվելուց հետո ավելացրեք ձվով ներծծված հացը և եփեք մինչև ոսկե դարչնագույն դառնալը ՝ 1-ից 3 րոպե յուրաքանչյուր կողմի համար։
- Կրկնել նույնը կարագով և հացով: Ցանկության դեպքում կարող եք մատուցել տոստերը մածունով, հատապտուղներով, օշարակով կամ մեղրով: