
Թարմ մրգային սմուզի
Անգամ եթե ուշ եք արթնացել և շտապում եք աշխատանքի, մի մոռացեք նախաճաշի մասին, չէ որ այն չափազանց կարևոր է: Նախաճաշը բաց թողնելու սովորությունը շատ սխալ է, հենց այդ պատճառով էլ առաջարկում ենք ձեզ այն փոխարինել թարմ մրգերից պատրաստված սմուզիներով:
Ձեզ ենք ներկայացնում ենք առողջարար սմուզիի բաղադրատոմս, որը շատ հարմար է նախաճաշի համար:
Անհրաժեշտ բաղադրիչները` 2 բաժին սմուզի պատրաստելու համար
3 կիվի
1 բանան
2 բաժակ սպանախ (450 գ)
1 բաժակ կաթ (240 մլ)
1 բաժակ պարզ հունական յոգուրտ (285 գ)
Պատրաստման եղանակը.
- Սառեցնել մրգերը (մրգերը կարող եք սառցախցիկում պահել մինչև 8-12 ամիս):
- Կաթն ու սպանախը հարել բլենդերի օգնությամբ մինչև համասեռ զանգված դառնալը:
- Այնուհետև ավելացնել հունական յոգուրտը և սառեցված մրգերը:
- Վայելելու ճիշտ ժամանակն է:
Աղբյուր՝ tasty.co