Ամառային աղցան ձմերուկով և վարունգով

Ձմերուկի և վարունգի կոմբոն ամենաթարմեցնող համադրություններից մեկն է, իսկ ավելացնելով անանուխ, կարմիր սոխ և ֆետա, դուք կստանաք շատ հեշտ և արագ պատրատվող հիանալի ամառային աղցան։

  • 1/4 բաժակ ձիթայուղ
  • 2 ճաշի գդալ կարմիր գինու քացախ
  • 1/2 ճաշի գդալ կոշերի աղ
  • 3 բաժակ ձմերուկ՝ խորանարդիկների տեսքով կտրատված
  • 1 բաժակ կտրատված վարունգ
  • 1 բաժակ փշրված ֆետա
  • 1/2 բաժակ կարմիր սոխ, բարակ կտրատված
  • 1/2 բաժակ մանրեցրած անանուխ
  • ծովի աղ, մատուցման համար (ըստ ցանկության)

Պատրատման ընթացք.

  1. Փոքր ափսեի մեջ խառնեք ձիթապտղի յուղը, կարմիր գինու քացախը և աղը:
  2. Ավելի մեծ տարրայի մեջ խառնեք ձմերուկը, վարունգը, ֆետան, կարմիր սոխը և անանուխը և վերջում նաև լցրեք վերը նշված խարնուրդը։
  3. Մատուցեք՝ ավելացնելով անանուխ և ծովային աղ:

Աղբյուրը՝ delish.com